חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת לחם בתפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת לחם בתפוחי עץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות לחם מכל סוג שהוא
כוס חלב או מיץ מהול במים2 כפות מרגרינה
3 כפות סוכר
ביצה
חצי כפית קנמון,
2 תפוחי עץ מרוסקים בפומפיה גסה.
אופן ההכנה
חותכים את הלחם לחתיכות קטנות, יוצקים עליהן חצי כוס נוזלים ומשהים עד שיספגו. מערבבים את תפוחי העץ עם כף סוכר ומעט קינמון.
שמים בתבנית או בסיר פלא משומן את מחצית הלחם. מניחים עליו בשכבה אחידה את תפוחי העץ ומכסים בלחם שנותר, טורפים את הביצה עם הנוזלים שנותרו ויוצקים את הבלילה על השכבה העליונה של הלחם , זורים את הסוכר שנותר, מפזרים פתיתי מרגרינה ואופים בחום בינוני
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון