חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה גבוהה מאוד מרשימה ומשגגגגגעעעעתת!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה גבוהה מאוד מרשימה ומשגגגגגעעעעתת!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה
כוס ורבע סוכר
2 ביצים
שקית סוכר וניל
קליפה מגוררת מתפוז
3 כוסות קמח תופח
שלשת רבעי מיץ תפוזים
רבע כוס מי סודה [ או רגילים]
חצי כוס ריבה עפ"י הטעם
לפירורים:
4 כפות קמח
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
50 גרם מרגרינה
לגיוון אפשר להחליף את הריבה בשזיף או מישמש
אופן ההכנה
לחמם תנור ל180 מעלות
במערבל לטרוף מרגרינה סוכר לתערובת קלילה וקצפית להוסיף ביצם סוכר וניל וקליפת תפוז
ולערבל במהירות גבוהה כ 2 דקות
להאט את המהירות ולהוסיף לסרוגין את הקמח הסודה ומיץ התפוזים עד לסמיכות גבוהה
להעביר לתבנית 26
לחמם את הריבה במיקרו למרוח על החלק העליון של העוגה [ עם מוסיפים פרי חותכים לפרוסות ומסדרים מעל לריבה
להכנת פירורים - שמים את כל החומרים בקערה מערבבים היטב ומפוררים מעל העוגה
אופים בתנור כ 50 דקות
יודעים שהעוגה מוכנה כשמקישים קלות על התבנית והעוגה לא רוטטת
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: מונה
שתף את המתכון