הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה
כוס ורבע סוכר
2 ביצים
שקית סוכר וניל
קליפה מגוררת מתפוז
3 כוסות קמח תופח
שלשת רבעי מיץ תפוזים
רבע כוס מי סודה [ או רגילים]
חצי כוס ריבה עפ"י הטעם
לפירורים:
4 כפות קמח
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
50 גרם מרגרינה
לגיוון אפשר להחליף את הריבה בשזיף או מישמש
אופן ההכנה
לחמם תנור ל180 מעלות
במערבל לטרוף מרגרינה סוכר לתערובת קלילה וקצפית להוסיף ביצם סוכר וניל וקליפת תפוז
ולערבל במהירות גבוהה כ 2 דקות
להאט את המהירות ולהוסיף לסרוגין את הקמח הסודה ומיץ התפוזים עד לסמיכות גבוהה
להעביר לתבנית 26
לחמם את הריבה במיקרו למרוח על החלק העליון של העוגה [ עם מוסיפים פרי חותכים לפרוסות ומסדרים מעל לריבה
להכנת פירורים - שמים את כל החומרים בקערה מערבבים היטב ומפוררים מעל העוגה
אופים בתנור כ 50 דקות
יודעים שהעוגה מוכנה כשמקישים קלות על התבנית והעוגה לא רוטטת
בתאבון
מגיש:
מקור: מונה
שתף את המתכון
