הוראות הכנה
מרכיבים
כ 1.5 ליטר מים.
ירקות קפואים "סנפרוסט":
1כוס גזר
1 כוס אפונת הגינה
1 כוס שעועית צהובה חתוכה
ירק טרי:
1/2 כוס גבעולי סלרי חתוכים לקטעים קצרים
תיבול:
2 כפות אבקת מרק בצל "קנור"
1 כף אבקת מרק עוף "קנור"
1 קוביה תיבולית "עשבי תיבול" -"קנור"
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/4 כפית מלח דק
סיום:
2 כפות גדושות אבקת קורנפלור מומסות ב 1/4 כוס מים קרים
אופן ההכנה
מחממים את המים בסיר מספיק גדול (4 ליטר) ומוסיפים את כל המרכיבים כולל התיבול.
(את הקורנפלור מוסיפים בסוף). מביאים לרתיחה בוחשים , מקטינים את האש ומבשלים עם מכסה 20 דק'. מכינים תמיסה של הקורנפלור והמים ויוצקים למרק . בוחשים וממשיכים לבשל עוד 5 דק'.
בודקים תיבול ומתקנים.
להגיש חם עם קישוט עלי פטרוזיליה.
הערה:
המרק טעים ויפה להגשה כמו שהוא. אם מעדיפים מרק חלק - לרסק בבלנדר או ממחה ידני.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
