הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בישקוטים
חצי כוס ברנדי
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב
לקרם השוקולד :
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
מיכל שמנת מתוקה
לקישוט:
200 גרם שוקולד לבן מגורר גס
אופן ההכנה
מסדרים את הביסקוטים על תחתית תבנית ויוצקים עליהם ברנדי
שמים בקערת מערבל את השמנת אבקת הפודינג והחלב ומקציפים עד לקצפת יציבה
מורחים על הביסקוטים ומניחים לילה במקרר
קרם השוקולד:
שמים בסיר את שני סוגי השוקולדוהשמנת ומחממים תוך בחישה עד שהשוקולד נמס
מצננים כ 30 דקות
יוצקים את הקרם על הקצפת מחזירים למקרר לשעתיים
מפזרים מעל שוקולד לבן מגורר
ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: מתכוני סבתא חוה
שתף את המתכון
