הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם עוגיות מרנג
200 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס
100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים גס
פחית חלב ממותק מרוכז [ או 2 טיובות]
3 כפות נס קפה
2 מיכלים שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת יציבה
4 כפות שוקולית או כל קקאו ממותק
אופן ההכנה
שמים את הנשיקות בקערה ומועכים אותם לפירורים קטנים מוסיפים את האגוזים החלב הממותק
והנס קפה מערבבים היטב
מוסיפים את הקצפת מערבבים היטב
מקפיאים למשך לילה
מפזרים מעט מהשוקולית
מגישים ומעטרים בעלה נענע
בתאבון
מגיש:
מקור: מונה
שתף את המתכון
