הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי עץ מתוקים (כל סוג)
בננות
פפיה (מסוכרת)
אגוזי המלך
צימוקים בהירים
תות שדה
תאנים מיובשות
דובדבנים אדומים מסוכרים.
תפוזים
תמצית וניל
מעט סוכר
אופן ההכנה
לקלף תפוחי עץ ותפוזים ולחתוך לריבועים - כל שאר המרכיבים (שאין צורך לקלף) לחתוך לחתיכות בגודל רצוי (יש שאוהבים חתיכות גדולות ולהיפך)- להשאיר מספר חצאי דובדבנים לקישוט.
לסחוט מספר תפוזים לפי גודל הסלט (כמות המיץ צריכה להיות כ-1/3 מהנפח של הסלט המוכן, לא להציף את הסלט) ולהוסיף את מיץ התפוזים עם טיפות וניל ומעט סוכר.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
