הוראות הכנה
מרכיבים
6 מנות חלקי עוף [ שוקיים או כרעיים ]
6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2 בצלים פרוסים לקוביות קטנות
רבע כוס סויה
5 שיני שום
פילפל " קיינה" [ אדום חריף] - קורט
כף גינגר מגורר בפומפיה דקה
כוס וחצי יין אדום יבש
כוס מים
קורט מלח
5 כפות סילאן
כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד הזהבה מטבלים את העוף בפפריקה וגנגיר ומוסיפים לטיגון קל
מוסיפים אתשאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית כ 30 דקות
מעבירים לתנור אפיה בחום נמוך של 120 מעלות למשך 3 שעות
ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
