הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי כוסות קמח מנופה .
1 כוס סוכר.
1 אבקת אפייה .
2 טיפות תמצית וניל .
2 טיפות תמצית רום .
חצי כוס קקאו .
חצי כוס שמן .
1 כוס מים פושרים .
3 ביצים שלמות .
טיפ קטן לציפוי העוגה :
אני מכינה אותו ככה: 4 כפות סוכר.
3 כפות קקאו
כפית מרגרינה.
וכפית קטנה של וניל תמצית.
ומוסיפים 4 כפות מים פושרים .
שמים על האש עד שזה רותח ושופכים על העוגה שהיא חמה .
ניתן לשים מעל סוכריות ציבעוניות או קוקוס .
אופן ההכנה
שמים בקערה גדולה את כל החומרים הנדרשים .
מערבבים ובודקים שאין גושים .
ואז מקציפים במערבל במשך 5 דקות של החומר חלק וקליל בלי גושים .
לוקחים תבנית או אחת גדולה או שתיים ארוכות .
משמנים ושופכים פנימה את העוגה .
אופים בחום בינוני 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
במשך 35 דקות עד 40 דקות .
בודקים עם קיסם אם העוגה יוצאת נקייה היא מוכנה .
מגיש:
מקור: נענע
שתף את המתכון
