חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג
עוגת פרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג
הוראות הכנה
מרכיבים
125 גרם חמאה
5 יחידות ביצה
1 כוס סוכר
100 גרם אגוזים
100 גרם פרג
2 כפות פירורי ביסקוויטים
3 כפות מים
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
1/4 חבילה חמאה
אופן ההכנה
.לשים במיקסר חמאה( 125 גרם), חלמונים וחצי כוס סוכר ולערבב.
2.לאחר מכן להוסיף את הפרג, האגוזים ופירורי העוגיות.
3.להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף נוקשה.
4.לערבב בעדינות את הקצף עם תערובת הפרג.
5.לאפות בחום של 170 מעלות 40 דקות.
6.העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא יבש.
7.אופן הכנת ציפוי: לבשל על אש קטנה את החומרים (3 כפות מים, 3 כפות קקאו, 3 כפות סוכר) להוריד ולהוסיף רבע חבילת חמאה עד שתימס, ולאחר 5 דקות מחוץ לתנור לשפוך על העוגה
מגיש: osnat22
מקור: נענע
שתף את המתכון