הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס סוכר חום
50 ג` מרגרינה
2 ביצים
2 בננות
2 כוסות קמח תופח
כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
4 כפות אבקת שוקלית
1 כוס חלב 1%
50 גרם פתיתי שוקולד משובח
אופן ההכנה
ההכנה:
מקציפים מרגרינה וסוכר,מוסיפים ביצים ומערבבים היטב
מועכים את הבננות במזלג ומוסיפים את שאר החומרים
מלבד פתיתי השוקולד אותם מוסיפים בסוף.
מרפדים 18 שקעים בעטרות נייר ויוצקים אליהם את הבצק בכמות שווה(או בתבנית מאפינס).
אופים בין 15-20 דק` בחום של 180 מעלות.מוציאים להצתננות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
