הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
1 כוס מים
80 גרם סוכר
80 גרם קורנפלור
1 כוס שמנת מתוקה (בערך מיכל של 250 מ"ל)
רכז רימונים
אופן ההכנה
מרתיחים את החלב עם המים והסוכר. מערבבים את הקורנפלור עם השמנת המתוקה. מוסיפים לתערובת זו את החלב הרותח ומערבבים היטב. מחזירים לסיר לרתיחה קצרה ומיד מוזגים לספלי הגשה שהורטבו במים ונוערו. להניח לצינון, לאחר מכן להפוך ואז לצקת את רכז הרימונים.
ניתן לקשט בערמונים, אגוזים ושקדים.
מגיש:
מקור: עלון מתכונים לרכז רימונים
שתף את המתכון
