חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת רולדה קרמית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי בת 11 קיבלתי את ספר האפיה הראשון שלי ומאז לא הפסקתי אחד המתכונים הכי מוצלחים brשלי זו הרולדה הראשונה שלי. brהיום מצאתי את מחברת המתכונים שלי מתכון זה הוא מהמחברת והעתקתי אותו בדיוק כפי שכתבתי brאז, לא שינתי בו מילה.
עוגת רולדה קרמית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי בת 11 קיבלתי את ספר האפיה הראשון שלי ומאז לא הפסקתי אחד המתכונים הכי מוצלחים brשלי זו הרולדה הראשונה שלי. brהיום מצאתי את מחברת המתכונים שלי מתכון זה הוא מהמחברת והעתקתי אותו בדיוק כפי שכתבתי brאז, לא שינתי בו מילה.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
5 כפות קמח תופח
5 כפות סוכר
1 כף שמן
קליפת לימון + מיץ
מעט רום
מעט תמצית וניל
לקרם:
1 אינסטנט פודינג
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה
מפרידים את החלבונים והחלמונים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שמתקבל קצף קשה.
לוקחים את החלמונים עם השמן, הלימון, הרום והוניל מערבבים היטב ומוסיפים את התערובת אל הקצף ומערבבים בעדינות, אח"כ מוסיפים את הקמח בהדרגה.
משמנים תבנית היטב ופורסים עלייה נייר פרגמנו משומן משני הצדדים שופכים את העיסה על הנייר ואופים בחום בינוני.
עד שהעוגה תיאפה מקציפים את הפודינג עם השמנת והחלב.
כאשר מוציאים את העוגה מהתנור מגלגלים את העוגה עם הנייר פרגמנט ונותנים לה להתקרר.
לאחר שהעוגה התקררה מוציאים את הנייר ומורחים את הפודינג ומגלגלים שוב.
ניתן למרוח על העוגה קרם שוקולד ולפזר קוקוס.
מגיש: nillyy
מקור: מורה לכלכלה
שתף את המתכון