הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חזה עוף טרי (אם משתמשים בחזה עוף קפוא -להפשיר לילה קודם במקרר)
1 ביצה
1 כפית אבקת מרק עוף
פרורי לחם מתובלים פיקנטיים (אפשר להשיג מוכן בכלי פלסטי)
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את העוף במקרר לילה קודם (אם משתמשים בעוף קפוא) לנקות את חזה העוף משומנים וגידים ולפרוס לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ בערך (אם יוצא עבה יותר - לשטח עם פטיש שניצל)
להכין בלילה מן הביצה ואבקת מרק העוף ולהשרות את פרוסות חזה העוף בבלילה.
להכין כלי נוסף עם הפרורים המתובלים.
לחמם את השמן במחבת , לטבול את פרוסות העוף מן הבלילה בכלי עם פרורי הלחם המתובלים ולטגן עד קבלת גוון זהוב משני הצדדים.
להוציא לצלחת עם מגבת נייר סופג ולכסות גם מעל לשניצלים המוכנים.
להגיש חם.
אפשר לשמור במקרר עוד יום ולחמם שנית - אך אין כמו הטעם של שניצל טרי.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
