חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינייה בשר וטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל משגע , אני מאד אוהב אותו - נתקלתי בו במקרה במסעדה ערבית בחיפה ולא התאפקתי ולא ויתרתי עד לקבלת המתכון brשווה לנסות
סינייה בשר וטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל משגע , אני מאד אוהב אותו - נתקלתי בו במקרה במסעדה ערבית בחיפה ולא התאפקתי ולא ויתרתי עד לקבלת המתכון brשווה לנסות
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבשר
ק"ג בשר טחון
חצי כוס שמן(רצוי זית)1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 עגבניות קצוצות
מלח,פלפל,כמון
חצי כוס פטרוזיליה/כוסברה קצוצה
החומרים לטחינה
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים קרים מאד
2 לימונים
5 שיני שום קצוצות
1/4 כוס פטרוזיליה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
אופן ההכנה לבשר
מערבבים את כל החומרים ויוצקים לתבנית
מחממים תנור ל 180 מעלות
אופים 15 דקות
אופן ההכנה לטחינה
שופכים את הטחינה הגולמית לקערת זכוכית
מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את המים הקרים עד לקבלת מרקם לבן ללא גושים
מוסיפים את הלימונים לאחר סחיטתם
מוסיפים את השום הקצוץ , מלח פלפל ואת הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים עד לקבלת מרקם לבן .
מתקנים תבלון
מערבבים ויוצקים על המאפה לעוד 15 דקות
מפזרים למעלה צנוברים (רצוי – לא חייבים)
מגיש: gilai
מקור: ערבי (חיפה)
שתף את המתכון