הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק ונקי
2.5 ליטר מים
3 גזרים
2 קישואים
1 בטטה
1 בצל
2 גבעולי סלרי
1/4 צרור שמיר
1/4 צרור פטרוזליה
2 כפות מלח
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
1.מרתיחים מים בסיר
2.מכניסים את חלקי העוף הנקיים והבצל בשלמותו
3.מוסיפים את שאר הירקות (חתוכים בחתיכות גדולות)
4.מוסיפים אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל, מלח ופלפל
5.לאחר הרתחה נוספת מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי או עד שהעוף רך
6.מסננים את הירקות והעוף עד לקבלת מרק צח,או משאירים את הירקות והעוף בסיר (לאוהבי העוף "המכובס")
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
