חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גזר חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גזר חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
7 גזרים קלופים ובפרוסות
כפית סוכר
2 כפות א.מרק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים קצוצים
2 כפות מרגרינה
כף קמח
3 כוסות חלב
250 גבינה לבנה
אופן ההכנה
מבשלים את הגזר, הסוכר, א.מרק ופטרוזיליה ב-4 כוסות מים כ-25 דק'.
בינתיים מטגנים את הבצלים במרגרינה, מוסיפים את הקמח ומערבבים.מוסיפים כוס חלב ומערבבים היטב עד שמסמיך.מערבבים את שאר החלב עם הגבינה ומוסיפים לרביכה.
מרסקים את הגזר והנוזלים ומוסיפים את תערובת החלב.
מרתיחים תוך ערבוב מתמיד ומתבלים בכפית מלח ו- ½ כפית פפריקה מתוקה.
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון