הוראות הכנה
מרכיבים
7 גזרים קלופים ובפרוסות
כפית סוכר
2 כפות א.מרק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים קצוצים
2 כפות מרגרינה
כף קמח
3 כוסות חלב
250 גבינה לבנה
אופן ההכנה
מבשלים את הגזר, הסוכר, א.מרק ופטרוזיליה ב-4 כוסות מים כ-25 דק'.
בינתיים מטגנים את הבצלים במרגרינה, מוסיפים את הקמח ומערבבים.מוסיפים כוס חלב ומערבבים היטב עד שמסמיך.מערבבים את שאר החלב עם הגבינה ומוסיפים לרביכה.
מרסקים את הגזר והנוזלים ומוסיפים את תערובת החלב.
מרתיחים תוך ערבוב מתמיד ומתבלים בכפית מלח ו- ½ כפית פפריקה מתוקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
