הוראות הכנה
מרכיבים
8 כוסות מרק עוף צח
1 בצל גדול
25 גרם מחמאה
200 גרם פטריות טריות
3 כפות קמח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. חותכים את הבצל לקוביות קטנות מאוד. ממיסים את המחמאה בסיר בינוני-גדול. מטגנים את הבצל במחמאה עד שהוא הופך שקוף ורך אך אינו משחים.
2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים טיגון קל.
3. מוסיפים את הקמח ומטגנים בבחישה 2-3 דקות עד שהקמח מבעבע. מוסיפים את המרק לרביכה תוך כדי בחישה (חשוב לבחוש כל הזמן שלא יווצרו גושים)
4. מבשלים 20 דקות על אש בינונית, טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
