הוראות הכנה
מרכיבים
1 גבינה 5% או 9% ניתן לשלב חצי חצי
4 ביצים
2 כפות מלאות קמח
קינמון
סוכר
שמן לטיגון
אופן ההכנה
שמים בקערה את הגבינה, מוסיפים את הביצים טרופות קל, מוסיפים קמח עד שהעיסה יוצאת קרמית. לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי.
מוסיפים קינמון וסוכר לפי הטעם.
מערבבים לתערובת אחידה.
בעזרת כף שמים עגולי לביבות במחבת עם מעט שמן מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לצלחת עם נייר סופג לספיגת השמן.
יש להיזהר שהשמן לא יהיה חם מידי כי אם העיסה נוזלים הלביבה נשרפת מבחוץ ונעה מבפנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
