הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר
כף וחצי פפריקה מתוקה
חצי כף חוויג' למרק (או כורכום)
כף מרק עוף
כוס מים לפי הצורך
6 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה
מפשירים את הבשר ושמים בסיר עם מים עד שהוא מתבשל.
כשהבשר מבושל מורידים אותו מהאש ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומשאירים שיתקרר.
בסיר מחממים מעט שמן מוסיפים את הפפריקה, החוויג' (או הכורכום) מרק עוף ומים ועם תפוחי האדמה.
שמים על האש עד שתפוחי האדמה מתבשלים 3/4 בישול.
טועמים ומשפרים תיבול.
מורידים מהאש ומסדרים את הבשר מעל התפו"א ושמים על האש שירתח בערך 2 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
