הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג פרגיות
4-6 בטטות
כף פפריקה מתוקה
כפית חוויג' (או כורכום)
כף לא גדושה מרק עוף
אופן ההכנה
שמים בסיר שמן. כשהשמן חם אבל לא רותח מוסיפים את הפפריקה, החוויג' (או הכורכום) ומרק העוף.
לוקחים את הפרגיות שמים בסיר אחד ליד השני על אש קטנה.
מוסיפים רבע כוס מים רותחים ומכסים את הסיר.
לאחר רבע שעה לערך לבדוק אם יש מים אם חסר תמיד מוסיפים עוד רבע כוס.
כשרואים שהפרגית מבושלת הופכים אותה ומוסיפים כוס מים רותחים משאירים 10 דקות וכאשר זה 3/4 מבושל בודקים עם מזלג ואז מוסיפים את הבטטה אם חסר מים מוסיפים.
תלוי בכמות הרוטב שרוצים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
