הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות עןף או הודו בגודל בינוני
4 פרוסות כבד בגודל בינוני או 4 כבדי עוף
4 פרוסות עגבניה עבות
4 פרוסות חציל
4 פרחי כרובית מבושלת במים ומלח כ 6 דקות
4 פרוסות תפוח
4 פרוסות אגס
לבצק :
רבע כוס קמח
2 חלמונים
חצי כוס מים
2 חלבונים מוקצפים
שמן לטיגון
קורט טימין
קורט כורכום
אופן ההכנה
מכינים בבליל מהקמח המים והחלמונים לפני הטיגון מוסיפים את החלבונים ומערבבים היטב מוספים את התבלינים ומשהים למשך 5 דקות טובלים פרוסות מכל הסוגים בבליל ומטגנים כל מין לחוד בשמן חם עמוק
שהישחימו מוצאים ומסדרים בצלחות הגשה יחידה מכל סוג ומקשטים בפלח לימון
בתאבון
מגיש:
מקור: אבי שנקר
שתף את המתכון
