חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תערובת בשרים וירקות מטוגנים בבלילה " פריטו - מיסטו "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר ומאוד מיוחד!!!!
תערובת בשרים וירקות מטוגנים בבלילה " פריטו - מיסטו "
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר ומאוד מיוחד!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פרוסות עןף או הודו בגודל בינוני
4 פרוסות כבד בגודל בינוני או 4 כבדי עוף
4 פרוסות עגבניה עבות
4 פרוסות חציל
4 פרחי כרובית מבושלת במים ומלח כ 6 דקות
4 פרוסות תפוח
4 פרוסות אגס
לבצק :
רבע כוס קמח
2 חלמונים
חצי כוס מים
2 חלבונים מוקצפים
שמן לטיגון
קורט טימין
קורט כורכום
אופן ההכנה
מכינים בבליל מהקמח המים והחלמונים לפני הטיגון מוסיפים את החלבונים ומערבבים היטב מוספים את התבלינים ומשהים למשך 5 דקות טובלים פרוסות מכל הסוגים בבליל ומטגנים כל מין לחוד בשמן חם עמוק
שהישחימו מוצאים ומסדרים בצלחות הגשה יחידה מכל סוג ומקשטים בפלח לימון
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אבי שנקר
שתף את המתכון