חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה עם דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה עם דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס: 1 כוס קמח
2 ביצים
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
2 כפות מיץ תפוזים
1 כף ליקר תפוזים
רבע כוס סוכר
קליפה מגוררת מלימון אחד
לתערובת הגבינה: 6 ביצים מופרדות
500 גרם גבינה 5%
500 גרם גבינה 9%
חצי כוס דבש
4 כפות קורנפלור
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
לציפוי: 1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף גדושה אבקת סוכר
דובדבנים מסוכרים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי הבסיס למעין בצק דביק. מניחים את הבצק על תחתיתה של תבנית קפיצית גבוהה בקוטר 28 ס"מ ומשטחים. מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך 10 דקות (חצי אפייה).
להכנת תערובת הגבינה מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. מוסיפים את החלמונים ומקציפים עד להטמעה מלאה. מערבבים בנפרד את הגבינות עם השמנת, הדבש והקורנפלור לתערובת חלקה. יוצקים את התערובת החלקה אל הביצים ומקפלים לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת לתבנית על בסיס הבצק החצי אפוי. מחזירים לתנור בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה ולאחר מכן מנמיכים את החום ל-150 מעלות לעוד חצי שעה.
לציפוי מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר. מורחים את הקצפת על העוגה לאחר שהצטננה ומסדרים מעל את הדובדבנים המסוכרים. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של פסקל פרץ רובין
שתף את המתכון