חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד ואורז באילפס maksalaatikko
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד ואורז באילפס maksalaatikko
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז מבושל ב2 כוסות מים
בצל בינוני קצוץ דק מטוגן
2 כוסות מרק עוף
2 ביצים טרופות
2 פרוסות בשר מעושן חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס צימוקים
כף דבש
2 כפיות מלח
רבע כפית פלפל לבן טחון
רבע כפית מיורן טחון
שלושת רבעי קילו כבד בקר טחון דק
כף מרגרינה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל150 מעלות מערבבים בקערה עמוקה את האורז המרק הביצים והבצל הבשר המעושן הצימוקים והדבש מתבלים במלח פלפל ומיורן
בוחשים את הכבד לתערובת
משמנים אילפס או תבנית אפיה בכף מרגרינה מסדרים לתוכו את התערובת ואופים ללא כיסוי
כשעה
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון