הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז מבושל ב2 כוסות מים
בצל בינוני קצוץ דק מטוגן
2 כוסות מרק עוף
2 ביצים טרופות
2 פרוסות בשר מעושן חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס צימוקים
כף דבש
2 כפיות מלח
רבע כפית פלפל לבן טחון
רבע כפית מיורן טחון
שלושת רבעי קילו כבד בקר טחון דק
כף מרגרינה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל150 מעלות מערבבים בקערה עמוקה את האורז המרק הביצים והבצל הבשר המעושן הצימוקים והדבש מתבלים במלח פלפל ומיורן
בוחשים את הכבד לתערובת
משמנים אילפס או תבנית אפיה בכף מרגרינה מסדרים לתוכו את התערובת ואופים ללא כיסוי
כשעה
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון
