חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות - לונה בלנקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות לונה בלנקה
פחזניות - לונה בלנקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התמונה באדיבות לונה בלנקה
הוראות הכנה
מרכיבים
200 מ"ל מים
70 גרם חמאה
חצי כפית מלח
כפית סוכר
160 גרם קמח
חצי כפית מחוקה אבקת אפיה
3 ביצים מס' 2
אופן ההכנה
שמים בסיר את המים, החמאה, המלח והסוכר ומביאים לרתיחה
מערבבים את הקמח עם האבקת אפיה ושופכים לסיר , מערבבים עד שנוצר גוש בצק שנפרד מהסיר.
מקררים קירורו מוחלט , מוסיפים ביצים (אחרי כל ביצה מערבבים בחוזקה) מכניסים לשק זילוף עם צנטר ומזלפים.
אופים 10 דקות בחום 220 מעלות ו20 דקות בחום 180 מעלות
מקררים וממלאים בקרם וניל
מגיש: nillyy
מקור: לונה בלנקה
שתף את המתכון