הוראות הכנה
מרכיבים
200 מ"ל מים
70 גרם חמאה
חצי כפית מלח
כפית סוכר
160 גרם קמח
חצי כפית מחוקה אבקת אפיה
3 ביצים מס' 2
אופן ההכנה
שמים בסיר את המים, החמאה, המלח והסוכר ומביאים לרתיחה
מערבבים את הקמח עם האבקת אפיה ושופכים לסיר , מערבבים עד שנוצר גוש בצק שנפרד מהסיר.
מקררים קירורו מוחלט , מוסיפים ביצים (אחרי כל ביצה מערבבים בחוזקה) מכניסים לשק זילוף עם צנטר ומזלפים.
אופים 10 דקות בחום 220 מעלות ו20 דקות בחום 180 מעלות
מקררים וממלאים בקרם וניל
מגיש:
מקור: לונה בלנקה
שתף את המתכון
