חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית ממולאת בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי לכולם לפני כשבועיים ביקשתי מתכון לכרובית ממולאת בשר אשמח מאוד אם מישהו יודע איך מכינים את זה כי לא קיבלתי תשובהתודה
כרובית ממולאת בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי לכולם לפני כשבועיים ביקשתי מתכון לכרובית ממולאת בשר אשמח מאוד אם מישהו יודע איך מכינים את זה כי לא קיבלתי תשובהתודה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית גדולה
קמח
3 ביצים
מלח
פפריקה
שמן לטיגון
רוטב עגבניות בסיסי (ע"ע)
למלית: 1 כוס אורז
1 ק"ג עגל או כבש טחונים פעמיים
2 ביצים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פלפל שחור
1 כפית בהרט
אופן ההכנה
משרים את האורז שעתיים במים קרים. מבשלים 8 דקות במים רותחים ומסננים. שוטפים במעט מים קרים, מסננים שוב ומוסיפים את יתר מרכיבי המלית.
מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים בגודל אגרוף. את המלית ממלאים בין הגבעולים עם ידיים רטובות ומהדקים למעין קציצה גדולה.
טובלים בקמח ובביצה טרופה מתובלת בעדינות במלח ופפריקה. מטגנים במחבת בשמן די עמוק שיזהיב בקלות, מוציאים ומספיגים את השמן.
מעבירים לסיר רחב ומוסיפים רוטב עגבניות שדולל במים. מבשלים יחד 40 דקות עד שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת 206
שתף את המתכון