הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית גדולה
קמח
3 ביצים
מלח
פפריקה
שמן לטיגון
רוטב עגבניות בסיסי (ע"ע)
למלית: 1 כוס אורז
1 ק"ג עגל או כבש טחונים פעמיים
2 ביצים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פלפל שחור
1 כפית בהרט
אופן ההכנה
משרים את האורז שעתיים במים קרים. מבשלים 8 דקות במים רותחים ומסננים. שוטפים במעט מים קרים, מסננים שוב ומוסיפים את יתר מרכיבי המלית.
מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים בגודל אגרוף. את המלית ממלאים בין הגבעולים עם ידיים רטובות ומהדקים למעין קציצה גדולה.
טובלים בקמח ובביצה טרופה מתובלת בעדינות במלח ופפריקה. מטגנים במחבת בשמן די עמוק שיזהיב בקלות, מוציאים ומספיגים את השמן.
מעבירים לסיר רחב ומוסיפים רוטב עגבניות שדולל במים. מבשלים יחד 40 דקות עד שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: מסעדת 206
שתף את המתכון
