הוראות הכנה
מרכיבים
קילו חזה עוף חתוך לרצועות רחבות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צילי אדום מתוק
פירורי לחם גרוסים דק
2 ביצים טרופות
קורט מלח
קורט טימין יבש
אופן ההכנה
הקערה לשים את רצועות העוף עם הסויה לערבב היטב ולהניח כ 10 דקות
לטרוף את הביצים להוסיף טימין ומלח וחצי כף צילי ולערבב היטב
לטבול רצועות עוף בביצים לצפות בפירורי לחם ולטגן במחבת כ 3 דקות מכל צד
להעביר לתבנית לצקת מעל לעוף המטוגן את יתרת הצילי לאפות בחום בינוני כ 6 דקות
להעביר לצלחת הגשה
ובתאבון
מגיש:
מקור: הדס
שתף את המתכון
