הוראות הכנה
מרכיבים
-חצי קילו רצועות עוף ברוחב של 4 סנטימטר
כוס חמאת בוטנים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים את הדבש בסיר ומערבבים את הסויה
מעבירים את רצועות העוף לקערית עירבוב יוצקים מעליה את הדבש והסויה מערבבים היטב
ומניחים ל15 דקות
מוצאים את הרצעות מההשריה בדבש מורחים אותם בחמאת בוטנים
מחממים מחבת גדול עם שמן מטגנים את הרצועות כ 5 דקות תוך כדי עירבוב
מוצאים ומגישים על מצא של עלי ביבי או חסה
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי- נילמד מיוחנן זל
שתף את המתכון
