הוראות הכנה
מרכיבים
225 גר' עגבניות
2 סרדינים, פילה
225 גר' טאגליאטאל
2 כפות שמן זית
6 זיתים שחורים, מגורענים וחתוכים
6 עלי ריחן טרי קצוץ,
מלח , פלפל שחור גרוס
חתיכות של לימון לקישוט
אופן ההכנה
חותכים את העגבניות וסוחטים את הזרעים.
חותכים את הסרדינים לחתיכות בערך 2.5 ס"מ.
מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את ה טאגליאטאל (אל דנטה).
מסננים ושוטפים מוסיפים כף שמן זית ומערבבים לשמור חם.
לשפוך את שארית שמן הזית על הסרדינים.
טגן בקצרה עד שהסרדין נעשה אטום. הוסף את העגבניות הקצוצות, זיתים וריחן ותבל עם פלפל טחון.
מוסיף את ה טליאטלה עם תערובת הסרדין ומטגן עד לחימומו.
להגיש עם פרוסת לימון.
מגיש:
מקור: TV UK
שתף את המתכון
