חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי מנגולד ממולאים בכבש ומבושלים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עלי מנגולד ממולאים בכבש ומבושלים ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 עלי מנגולד נקיים ויפים
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות גס
חצי בצל פרוס
1 שן שום קצוצה דק
3-4 כפות שמן
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית סוכר
למלית: חצי ק"ג כבש טחון
שליש כוס פירורי לחם
1 ביצה
1 שקית אבקת אפיה
חצי בצל קצוץ דק
1שן שום קצוצה דק
1 פלפל צ'ילי קטנטן קצוץ דק
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
גרידה מחצי תפוז
אופן ההכנה
מערבבים היטב יחד את כל חומרי המלית לתערובת אחידה ומניחים בצד.
קוטמים את הגבעולים הקשים של עלי המנגולד, קוצצים את הגבעולים הללו ומניחים בצד. מניחים בקצהו של כל עלה מתערובת הבשר ומגלגלים לכדי חבילה קטנה ומניחים בצד.
בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום והפטריות ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, גבעולי עלי המנגולד הקצוצים, המלח, הסוכר, הפלפל וכוס וחצי מים.
מביאים לרתיחה ומכניסים פנימה את חבילות המנגולד. מרתיחים שוב ומנמיכים את האש לבישול של כ-45 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון