הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק
3/4 כוס תירס סנפרוסט
1 גבעול סלרי קצוץ דק
2 ביצים
חופן פירורי לחם
מלח,פלפל שחור.
מעט שמן זית
1 כוס מים
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ומכינים קציצות גדולות ומארוכות,מטגנים את הקציצות בשמן משני הצדדים.
מניחים את הקציצות המטוגנות בתבנית פיירקס ויוצקים 1 כוס מים . מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ומאדים, בודקים מדי פעם , עד שלא נשארים מים בתבנית.
מגיש:
מקור: רופה המכסיקנית
שתף את המתכון
