הוראות הכנה
מרכיבים
4 אגסים חצויים, ללא ליבה וגרעינים
2 מקלות קינמון ומקל וניל חצוי לאורכו
20 גרם ג'ינג'ר מסוכר פרוס דקו-4 רצועות
קליפת לימון
50 גרם צימוקים
1 כוס יין קינוח
4 רבועי נייר פרגמנט (30X30 ס"מ)
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
על כל אחד מ-4 ריבועי הנייר מניחים שני חצאי אגס. מניחים ליד האגסים חצי מקל קינמון ורבע מקל וניל, ג'ינג'ר מסוכר וקליפת לימון, מפזרים את הצימוקים, מניחים על תבנית האפיה ויוצרים מעין שקיות. בכל שקית יוצקים רבע כוס יין קינוח. קושרים את הניירות בחוט.
אופים כ-40 דקות ב- 180 מעלות עד שהאגסים רכים.
מגישים לשולחן עם הניירות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
