חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אגס אפוי בניר פרגמנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה יפה וטעימה לקינוח בארוח.
אגס אפוי בניר פרגמנט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה יפה וטעימה לקינוח בארוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 אגסים חצויים, ללא ליבה וגרעינים
2 מקלות קינמון ומקל וניל חצוי לאורכו
20 גרם ג'ינג'ר מסוכר פרוס דקו-4 רצועות
קליפת לימון
50 גרם צימוקים
1 כוס יין קינוח
4 רבועי נייר פרגמנט (30X30 ס"מ)
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
על כל אחד מ-4 ריבועי הנייר מניחים שני חצאי אגס. מניחים ליד האגסים חצי מקל קינמון ורבע מקל וניל, ג'ינג'ר מסוכר וקליפת לימון, מפזרים את הצימוקים, מניחים על תבנית האפיה ויוצרים מעין שקיות. בכל שקית יוצקים רבע כוס יין קינוח. קושרים את הניירות בחוט.
אופים כ-40 דקות ב- 180 מעלות עד שהאגסים רכים.
מגישים לשולחן עם הניירות.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון