הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים טרופות
1 כף שמן זית
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור/לבן
10 אספרגוס טריים
1 בצל קצוץ
1/2 1 כפות גבינה צהובה מגוררת.
אופן ההכנה
לחמם תנור ל 180 מעלות צלסיוס.
במחבת לחמם את שמן הזית ולהוסיף את הבצל המלח ופלפל ולהזהיב.
לחתוך את האספרגוס באלכסון לגודל של 2 ס"מ בערך.
להכניס למחבת ולערבב להוסיף את הביצים לכסות ולבשל עד ריכוך של האספרגוס אבל לא מלא.
להוסיף בפיזור את הגבינה המגוררת מעל הביצים להכניס לתנור עד שהגבינה נמסה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
