הוראות הכנה
מרכיבים
150-גרם גבינה בולגרית מפוררת
100-גרם גבינה צפתית מפוררת
100-גרם גבינת עמק/גלבוע מגוררת
1-כף קמח
5-ביצים
4-כפות שמן {למי שאוהב -20 גרם חמאה במקום השמן}
קורט- פלפל לבן
קורט-פלפל שחור טחון
קורט-מלח
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים בקערה,להוסיף תבלינים,גבינות וקמח.
לחמם טוב מחבת ולהוסיף שמן.{חשוב מאוד לחמם טוב את המחבת}.
להעביר את הבלילה ולטגן 5 דקות{להבה נמוכה}.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות עד שיזהב מלמעלה..15 דקות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
