חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אומלט כפרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לעשיה בזמן קצר!
אומלט כפרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לעשיה בזמן קצר!
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בשר קצוץ
קופסת שימורים גזר עם אפונה
2 כפות שמן זית
קורט טימין יבש
2 כפיות פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
בצל קצוץדק
כפית סוכר חום
5 ביצים
אופן ההכנה
לטגן קלות את הבצל
להוסיף את הסוכר החום ומיד אחריו את הבשר
לטגן קלות עד הזהבה
להוסיף את הטימין והפפריקה
לאחר הזהבה להוסיף את הגזר והאפונה
לטרוף 5 ביצים להוסיף מלח ופלפל ולהוסיף למחבת לערבב קלות עד סיום הבישול
להגיש חם
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון