חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אומלט תפו"א במילוי גבינה ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפני מספר ימים הבן שלי ביקש לארוחת הערב שלו חביתה "מעניינת" והרי לכם התוצאה.
אומלט תפו"א במילוי גבינה ועשבי תיבול
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לפני מספר ימים הבן שלי ביקש לארוחת הערב שלו חביתה "מעניינת" והרי לכם התוצאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוח אדמה בגודל קטן-בינוני קלוף ופרוס לעיגולים דקים (אני נעזרתי בחותכן ליצירת עובי אחיד)
1 בצל קטן פרוס לעיגולים
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שמן זית לטיגון
למילוי:
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן גבינה צהובה מגוררת
חופן גבינה בולגרית מפוררת ביד
אופן ההכנה
בקערה מערבבים היטב את חומרי המילוי ומניחים רגע בצד.
במחבת מחממים שמן זית. בנתיים מניחים את עיגולי תפו"א בצלחת ומחממים במיקרוגל בעוצמה הכי גבוהה כ- 2 דקות לריכוך קל. לאחר מכן מסדרים את תפו"א האדמה במחבת החמה בצורת "פרח". כלומר, מכסים את כל תחתית המחבת בתפו"א אחד ליד השני מהעיגול החיצוני עד העיגול הפנימי ואז נוצרת מין צורת פרח. מטגנים מס' דקות על אש בינונית עד שהתחתית מוזהבת קלות ואז בזהירות רבה הופכים את התחתית לצדה השני, כלומר שהחלק המטוגן יהיה כלפי מעלה (ניתן להיעזר בלהפוך את התחתית קודם על צלחת כדי שהתחתית תישאר בצורתה השלמה).
בקערה טורפים את 2 הביצים יחד עם הבצל הקצוץ ושופכים את התערובת על תחתית תפו"א במחבת. מתבלים במלח ופלפל, ממשיכים לטגן עוד מס' דקות ואז הופכים שוב את החביתה. מניחים רק על מחצית החביתה את המילוי ובעזרת תרבד מקפלים את החביתה לשתיים. מקפלים את החלק הריק ללא המילוי על החלק שבו הנחנו את המילוי כך שנוצר צורת חצי עיגול. ממשיכים לטגן עוד כ- 1-2 דקות כדי שהגבינות יימסו ומגישים לצד סלט.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון