חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסובוקו לבן - בלנקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנסיון אישי, המתכונים שמתפרסמים ע"י רשת טיב טעם הם לא מסובכים וטעימים מאד.
אוסובוקו לבן - בלנקט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנסיון אישי, המתכונים שמתפרסמים ע"י רשת טיב טעם הם לא מסובכים וטעימים מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג אוסובוקו לבן פרוס טרי או קפוא
1 ליטר שמנת מתוקה
2 ליטר חלב
בקבוק יין שרדונה בלאן
1 זר בצל ירוק קצוץ
2 ראשי שום מפורקים עם קליפה
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל לבן
4 כפות אבקת ציר עוף מהול ב-1 ליטר מים
2 סלסלות פטריות פורטובלו חצויות
6 עלי בזיליקום טרי
1/4 כוס שמן זית כתית
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר משני צדדיו בסיר עם שמן זית ומוסיפים את היין הלבן.
מצמצמים במשך 5 דקות על אש גבוהה, מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה.
מגיש: ליאת
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון