הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג אוסובוקו לבן פרוס טרי או קפוא
1 ליטר שמנת מתוקה
2 ליטר חלב
בקבוק יין שרדונה בלאן
1 זר בצל ירוק קצוץ
2 ראשי שום מפורקים עם קליפה
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל לבן
4 כפות אבקת ציר עוף מהול ב-1 ליטר מים
2 סלסלות פטריות פורטובלו חצויות
6 עלי בזיליקום טרי
1/4 כוס שמן זית כתית
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר משני צדדיו בסיר עם שמן זית ומוסיפים את היין הלבן.
מצמצמים במשך 5 דקות על אש גבוהה, מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה.
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון
