חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

1. תבשיל אורז זה עובר תהליך ממושך מפני שכך הוא הופך בריא יותר br לאנשים אשר יש להם נטייה להיפגע מעומס עמילנים בעיקר בפרקי הידיים br2. תהליך ההשרייה הוא בן 24 שעות אשר בהן חוזרים ושוטפים את העמילן מגרגרי האורז, כל אחד לבחירתו brכמות הפעמים אשר הוא/היא יבחר לבצע את ההשרייה והשטיפות br3. והכי הכי בשיטת האידוי הזו האורז יוצא " אחד אחד " br
אורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

1. תבשיל אורז זה עובר תהליך ממושך מפני שכך הוא הופך בריא יותר br לאנשים אשר יש להם נטייה להיפגע מעומס עמילנים בעיקר בפרקי הידיים br2. תהליך ההשרייה הוא בן 24 שעות אשר בהן חוזרים ושוטפים את העמילן מגרגרי האורז, כל אחד לבחירתו brכמות הפעמים אשר הוא/היא יבחר לבצע את ההשרייה והשטיפות br3. והכי הכי בשיטת האידוי הזו האורז יוצא " אחד אחד " br
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז ( רצוי מהסוג האורז הארוך מהאהוב עליכם)
4 כוסות מים
מלח
לקישוט:
100 גרם שקדים מולבנים
בצל גדול קצוץ
50 גרם צימוקים בהירים
סיר
מסננת
מחבת
כף עץ
אופן ההכנה
1. משרים את האורז יום לפני, מסננים
2. משרים בשנית את האורז במים רותחים לחצי שעה, מסננים
3. מעבירים את האורז לסיר עם 4 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות, מסננים
4. מחזירים את האורז לסיר מתבלים במלח, מכסים במגבת בד ומאדים כ-15 דקות
5. במקביל מטגנים את הבצל להשחמה קלה, מוסיפים את השקדים והצימוקים מערבבים קלות למיזוג טעמים
6. מעבירים את האורז לצלחת הגשה, מעטרים בתערובת הבצל ומגישים
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון