חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז אדום עם אפונה- מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאכול בלי הפסקה... br brפתגם: אם אתה סובל - סימן שאתה חי
אורז אדום עם אפונה- מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאכול בלי הפסקה... br brפתגם: אם אתה סובל - סימן שאתה חי
הוראות הכנה
מרכיבים
בע"ה
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
3 עגבניות מגוררות
1 בצל גדול קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
3 כוסות מים
2 כפות אפונה קפואה ומופשרת
מעט שמן
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל. מוסיפים אורז ומטגנים תוך ערבוב מתמיד
כדי שכל גרגירי האורז יכוסו בשמן.
2) מוסיפים עגבניות מגוררות ומערבבים. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים
היטב מספר דקות. מוסיפים אפונה ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש
ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש ומשהים את הסיר סגור למשך 20
דקות נוספות. מערבבים.
הכנסו לבלוג שלי "פנינת המטבח"
https://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yyob
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון