הוראות הכנה
מרכיבים
בע"ה
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
3 עגבניות מגוררות
1 בצל גדול קצוץ דק
2 כפות רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
3 כוסות מים
2 כפות אפונה קפואה ומופשרת
מעט שמן
אופן ההכנה
בע"ה
1) מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל. מוסיפים אורז ומטגנים תוך ערבוב מתמיד
כדי שכל גרגירי האורז יכוסו בשמן.
2) מוסיפים עגבניות מגוררות ומערבבים. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים
היטב מספר דקות. מוסיפים אפונה ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש
ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש ומשהים את הסיר סגור למשך 20
דקות נוספות. מערבבים.
הכנסו לבלוג שלי "פנינת המטבח"
https://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yyob
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
