חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בסמטי בכבדים ותפוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז בסמטי בכבדים ותפוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2כוסות אורז בסמטי משובח [ שטוף ומושרה כחצי שעה במים רותחים]
חצי קילו כבד עוף חתוך לחתיכות בינוניות
בצל גדול חתוך לטבעות
תפוח עץ גדול מקולף וחתוך לקוביות בינוניות
כף סוכר חום
קורט קינמון
4 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
במחבת גדולה מחממים שמן זית מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות מוסיפים את התפוח
ובוחשים היטב מוסיפים את הכבד ומטגנים קלות בשני הצדדים תוך כדי עירבוב מוסיפים את האורז ומטגנים כ 3 דקות נוספות מוסיפים את המים הרותחים מערבבים היטב מוסיפים את הסוכר והקינמון ומבשלים על אש קטנה כ 30 דקות בסיר סגור מכבים את האש ומשאירים סגור עד הגשה בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון