הוראות הכנה
מרכיבים
2כוסות אורז בסמטי משובח [ שטוף ומושרה כחצי שעה במים רותחים]
חצי קילו כבד עוף חתוך לחתיכות בינוניות
בצל גדול חתוך לטבעות
תפוח עץ גדול מקולף וחתוך לקוביות בינוניות
כף סוכר חום
קורט קינמון
4 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
במחבת גדולה מחממים שמן זית מוסיפים את הבצל ומזהיבים קלות מוסיפים את התפוח
ובוחשים היטב מוסיפים את הכבד ומטגנים קלות בשני הצדדים תוך כדי עירבוב מוסיפים את האורז ומטגנים כ 3 דקות נוספות מוסיפים את המים הרותחים מערבבים היטב מוסיפים את הסוכר והקינמון ומבשלים על אש קטנה כ 30 דקות בסיר סגור מכבים את האש ומשאירים סגור עד הגשה בתאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
