חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בשקדים וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז בשקדים וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן חמניות
0.5 חבילות צנוברים
0.5 חבילות שקדים
0.5 כפיות אבקת מרק עוף
1 לפי הטעם פלפל גרוס
1 לפי הטעם מלח
0.5 כפיות פפריקה מתוקה
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות אורז
אופן ההכנה
1. שוטפים את האורז היטב.
2. בסיר, מחממים מעט שמן, מוסיפים אורז ותבלינים ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים כחמש עשרה דקות.
לאחר הבישול משאירים את הסיר סגור ופורשים עליו מגבת מטבח כדי לשמור על החום.
3. במחבת עם מעט שמן, מטגנים שקדים וצנוברים עד להזהבה. מוסיפים מעט מלח.
4. לפני ההגשה, מעבירים את האורז לקערה, מפזרים מעל את השקדים והצנוברים.
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון