הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן חמניות
0.5 חבילות צנוברים
0.5 חבילות שקדים
0.5 כפיות אבקת מרק עוף
1 לפי הטעם פלפל גרוס
1 לפי הטעם מלח
0.5 כפיות פפריקה מתוקה
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות אורז
אופן ההכנה
1. שוטפים את האורז היטב.
2. בסיר, מחממים מעט שמן, מוסיפים אורז ותבלינים ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים כחמש עשרה דקות.
לאחר הבישול משאירים את הסיר סגור ופורשים עליו מגבת מטבח כדי לשמור על החום.
3. במחבת עם מעט שמן, מטגנים שקדים וצנוברים עד להזהבה. מוסיפים מעט מלח.
4. לפני ההגשה, מעבירים את האורז לקערה, מפזרים מעל את השקדים והצנוברים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
