חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בתוספת ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים..גם כתוספת וגם כמנה צמחונית. brמומלץ לנסות.
אורז בתוספת ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים..גם כתוספת וגם כמנה צמחונית. brמומלץ לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-כוסות אורז פרסי שטוף
1-גזר בינינו קצוץ
1-קשוא בינוני קצוץ
1-בצל קטן קצוץ
1/2-פלפל אדום-1/2-פלפל ירוק-1/2-פלפל צהוב..קצוצים
4-כוסות מים רותחים
1/4-כוס שמן לטיגון{לא שמן זית}
1-כף אבקת מרק עוף
1/2-כפית כורכום
1/2-כפית מלח
1/2-כפית פלפל לבן{אפשר פחות}
אופן ההכנה
בסיר בישול לצקת את השמן ולהוסיף את הבצל..לטגן כ-5עד 7 דקות ולהסיף את הגזר, הפלפלים וקשוא,לערבב טוב ולהמשיך לטגן עוד כ-15 דקות..לערבב מידי פעם{להבה בינונית}
להוסיף את האורז ותבלינים,לערבב טוב ולהמשיך בטיגון עוד כ5 דקות.
להוסיף מים,לכסות את הסיר{להשאיר פתח קטן}ולבשל 20 דקות.
לכבות את האש,לכסות את הסיר לגמרי למשך חצי שעה.
לערבב לפני ההגשה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון