הוראות הכנה
מרכיבים
2-כוסות אורז פרסי שטוף
1-גזר בינינו קצוץ
1-קשוא בינוני קצוץ
1-בצל קטן קצוץ
1/2-פלפל אדום-1/2-פלפל ירוק-1/2-פלפל צהוב..קצוצים
4-כוסות מים רותחים
1/4-כוס שמן לטיגון{לא שמן זית}
1-כף אבקת מרק עוף
1/2-כפית כורכום
1/2-כפית מלח
1/2-כפית פלפל לבן{אפשר פחות}
אופן ההכנה
בסיר בישול לצקת את השמן ולהוסיף את הבצל..לטגן כ-5עד 7 דקות ולהסיף את הגזר, הפלפלים וקשוא,לערבב טוב ולהמשיך לטגן עוד כ-15 דקות..לערבב מידי פעם{להבה בינונית}
להוסיף את האורז ותבלינים,לערבב טוב ולהמשיך בטיגון עוד כ5 דקות.
להוסיף מים,לכסות את הסיר{להשאיר פתח קטן}ולבשל 20 דקות.
לכבות את האש,לכסות את הסיר לגמרי למשך חצי שעה.
לערבב לפני ההגשה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
