הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 כוסות אורז מוכן
1 ביצה
1 כף קורנפלור
5 כפות סויה
½ כפית פלפל לבן טחון
½ כפית מרכך בשר
2 פלפלים צהובים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום מרוסקות
בצל ירוק
1 כוס גרעיני תירס
¼ כפית זנגביל הודי
2 כפיות של תערובת תאילנדי מוקפץ של תבליני מימון
אופן ההכנה
1. מכינים משרה מהביצה, 2 כפות סויה, חצי כף קורנפלור, מלח, פלפל ומרכך בשר. משרים את חתיכות חזה העוף לפחות שעתיים במקרר.
2. מחממים מעט שמן בווק. מקפיצים את העוף עד שהוא מוכן (יש לשים לב לא לשרוף אותו) ומוציאים אותו לכלי אחסון.
3. שוטפים את הווק. מקפיצים בו במעט שמן את הבצלים הפרוסים כ-2 דקות. מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
4. מוסיפים את השום והבצל הירוק ומקפיצים כדקה. מוסיפים 3 כפות סויה, פלפל לבן, מלח וג'ינג'ר.
מקפיצים את הכל ביחד כ-2 דקות.
5. מוסיפים את האורז. מערבבים היטב ומחממים עוד כדקה. מגישים יחד עם העוף.
מגיש:
מקור: תבליני מימון
שתף את המתכון
