חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מוקפץ עם עוף תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מוקפץ עם עוף תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 כוסות אורז מוכן
1 ביצה
1 כף קורנפלור
5 כפות סויה
½ כפית פלפל לבן טחון
½ כפית מרכך בשר
2 פלפלים צהובים, חתוכים לקוביות
2 פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום מרוסקות
בצל ירוק
1 כוס גרעיני תירס
¼ כפית זנגביל הודי
2 כפיות של תערובת תאילנדי מוקפץ של תבליני מימון
אופן ההכנה
1. מכינים משרה מהביצה, 2 כפות סויה, חצי כף קורנפלור, מלח, פלפל ומרכך בשר. משרים את חתיכות חזה העוף לפחות שעתיים במקרר.
2. מחממים מעט שמן בווק. מקפיצים את העוף עד שהוא מוכן (יש לשים לב לא לשרוף אותו) ומוציאים אותו לכלי אחסון.
3. שוטפים את הווק. מקפיצים בו במעט שמן את הבצלים הפרוסים כ-2 דקות. מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים כ-2 דקות נוספות.
4. מוסיפים את השום והבצל הירוק ומקפיצים כדקה. מוסיפים 3 כפות סויה, פלפל לבן, מלח וג'ינג'ר.
מקפיצים את הכל ביחד כ-2 דקות.
5. מוסיפים את האורז. מערבבים היטב ומחממים עוד כדקה. מגישים יחד עם העוף.
מגיש: m73
מקור: תבליני מימון
שתף את המתכון