הוראות הכנה
מרכיבים
רבע כוס רוטב סויה
בצל
2 גזרים
חצי חציל בינוני חתוך לקוביות
כוס אורז
שמן זית
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
חותכים בצל, גזר לרצועות, חצי חציל לקוביות.
מחממים שמן זית בסיר, מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר.
לאחר מס' דקות טיגון מוסיפים את קוביות החציל.
מוסיפים את רוטב הסויה
מוסיפים פלפל שחור גרוס
מוסיפים את האורז, ממשיכים
ממשיכים לטגן מעט עד אשר הסויה משלבת את הצבע שלה בכל המרכיבים יחד.
מוסיפים 2 כוסות מים
מביאים לרתיחה
מהשלים על אש נמוכה למשך 20 דק'.
לאחר מכןמכסים את הסיר עם מגבת ל 10 דק' נוספות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
