חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מלא עם אפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מלא דורש בישול יותר ארוך מאורז לבן, אבל שווה את העבודה, טעים וגם בריא יותר.
אורז מלא עם אפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מלא דורש בישול יותר ארוך מאורז לבן, אבל שווה את העבודה, טעים וגם בריא יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז מלא-שטוף ומשורה כשעתיים במים
1 בצל יבש קצוץ
2 גבעולים של בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כוס אפונה ירוקה
3 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
כחצי כוס פטרוזילה קצוצה
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לטגן בצל יבש כ-4-5 דקות עד שמזהיב מעט, להוסיף את הבצל הירוק והשום הכתוש,
לערבב כדקה נוספת.
לסנן את האורז ולהוסיף לסיר עם האפונה והפטרוזיליה, לערבב, להוסיף תבלינים ומים.
להביא לרתיחה ראשונה ולהמשיך לבשל באש בינונית כ-40 דקות או עד שהאורז מתייבש
ומתרכך.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון