חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז מתובל בתוספת פטריות שמפניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה מאוד.מתאימה לכל סוגי תבשיל בשר/עוף.
אורז מתובל בתוספת פטריות שמפניון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת טעימה מאוד.מתאימה לכל סוגי תבשיל בשר/עוף.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-כוסות אורז פרסי שטוף
250-גרם פטריות שמפניון שטופות וקצוצות{אפשר מקופסת שימורים}
1-בצל בינוני קצוץ
2-כפות אבקת מרק עוף
1/4-כפית כורכום
1/4-כפית פלפל לבן{אפשר שחור טחון}
קורט מלח{אפשר לוותר}
6-כפות שמן לטיגון{לא שמן זית}
4-כוסות מים מורתחים
אופן ההכנה
לטגן בסיר בישול את הבצל עד שיזהיב,להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עוד כ-15 דקות.
לערבב מידי פעם{להבה בינונית}.להוסיף את האורז השטוף ואת התבלינים ולהמשיך לטגן עוד
כ-5 דקות.להוסיף את המים ולערבב טוב.להנמיך את הלהבה למינימום,לכסות את הסיר חלקית (להשאיר פתח קטן). לבשל 20 דקות. לכבות את האש ולכסות את הסיר לגמרי, להשאיר מכוסה כחצי שעה.
לפני הגשה לערבב.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון