הוראות הכנה
מרכיבים
2-כוסות אורז פרסי שטוף
250-גרם פטריות שמפניון שטופות וקצוצות{אפשר מקופסת שימורים}
1-בצל בינוני קצוץ
2-כפות אבקת מרק עוף
1/4-כפית כורכום
1/4-כפית פלפל לבן{אפשר שחור טחון}
קורט מלח{אפשר לוותר}
6-כפות שמן לטיגון{לא שמן זית}
4-כוסות מים מורתחים
אופן ההכנה
לטגן בסיר בישול את הבצל עד שיזהיב,להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן עוד כ-15 דקות.
לערבב מידי פעם{להבה בינונית}.להוסיף את האורז השטוף ואת התבלינים ולהמשיך לטגן עוד
כ-5 דקות.להוסיף את המים ולערבב טוב.להנמיך את הלהבה למינימום,לכסות את הסיר חלקית (להשאיר פתח קטן). לבשל 20 דקות. לכבות את האש ולכסות את הסיר לגמרי, להשאיר מכוסה כחצי שעה.
לפני הגשה לערבב.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
