הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס אטריות למרק דקות של אוסם (לא מבושלות)
2 כוסות אורז סוגת אחד אחד
1 כפית אגוז מוסקט
25 גרם מרגרינה+2כפות שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט כורכום(לא חייב)
3 וחצי כוסות מים רותחים או 4 תלוי בסוג האורז
אופן ההכנה
משרים את האורז במים פושרים ומסננים
לבינתיים בסיר שמים מרגרינה +שמן ומחממים ומטגנים את האטריות לצבע חום בהיר
להשגיח שלא ישרף).
מוסיפים את האורז המסונן ומטגנים ומערבבים מספר דקות
מוסיפים את 3 וחצי כוסות מים רותחים לסיר בזהירות.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים עוד רבע שעה על להבה קטנה עד שהאורז מוכן
הופכים פעם אחת ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
