חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם אטריות דקות אוסם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם אטריות דקות אוסם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס אטריות למרק דקות של אוסם (לא מבושלות)
2 כוסות אורז סוגת אחד אחד
1 כפית אגוז מוסקט
25 גרם מרגרינה+2כפות שמן
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט כורכום(לא חייב)
3 וחצי כוסות מים רותחים או 4 תלוי בסוג האורז
אופן ההכנה
משרים את האורז במים פושרים ומסננים
לבינתיים בסיר שמים מרגרינה +שמן ומחממים ומטגנים את האטריות לצבע חום בהיר
להשגיח שלא ישרף).
מוסיפים את האורז המסונן ומטגנים ומערבבים מספר דקות
מוסיפים את 3 וחצי כוסות מים רותחים לסיר בזהירות.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים עוד רבע שעה על להבה קטנה עד שהאורז מוכן
הופכים פעם אחת ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות
בתאבון
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון