חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם אפונה וגזר - מיוחד!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מיוחד שכולם יתלהבו ממנו brמתאים ליד כלל מנת בשר.
אורז עם אפונה וגזר - מיוחד!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז מיוחד שכולם יתלהבו ממנו brמתאים ליד כלל מנת בשר.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז בסמתי הודי (600 גר')
8 גזרים קלופים ומגורדים במגרדת גסה
1 כוס אפונה שטופה ומסוננת
6 כפות שמן קנולה
½1 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
½3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
ליצוק את השמן לסיר רחב, להניח את הגזר ולטגן כ 10 דק' עד שהשמן יהפוך כתמתם וכמות הגזר תצטמצם לכדי חצי מהנפח המקורי.
לאחר מכן להוסיף את האורז השטוף והמסונן ולערבב היטב.
להוסיף את האפונה, המלח והפלפל, לערבב מעט ולהוסיף את המים הרותחים.
יש לבשל על להבה נמוכה במשך 20 דק'.
בתום הבישול יש להשאיר את מכסה הסיר סגור לפחות לעוד 10 דק'.
לפני ההגשה יש לערבב עם מזלג כדי שללא יהיו גושים.
בתאבון
חנה ששון
מגיש: חנה ששון
מקור: אישי
שתף את המתכון