הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות אורז
2 גזרים מגוררים דק
1 קישוא מגורר דק
1 גבעול סלרי קטן קצוץ (כולל העלים)
1 בצלצל קצוץ דק
1 שן שום קצוצה דק
½1 כפיות מלח
רבע כפית פלפל שחור
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הגזר, הקישוא, הסלרי והשום ומטגנים יחד כשתי דקות. מוסיפים את האורז ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים בין 17 ל-20 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
