חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם גזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו אורז כתוספת למנה עיקרית. brחולי צליאק אוכלים הרבה אורז מכיוון שזוהי תוספת נגישה, זולה שניתנת לרכישה בכל סופרמרקט. br br
אורז עם גזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין כמו אורז כתוספת למנה עיקרית. brחולי צליאק אוכלים הרבה אורז מכיוון שזוהי תוספת נגישה, זולה שניתנת לרכישה בכל סופרמרקט. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ומסונן.
3 גזרים קלופים, שטופים ומגוררים בפומפיה
1 בצל חתוך דק
1 שן שום חתוכה קטן (לא חובה)
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים בקומקום החשמלי.
2. מאדים בצל עד שיזהיב.
3. מוסיפים את השום (לא חובה).
4. מוסיפים את הגזר ומערבבים.
5. מוסיפים את האורז ומערבבים כחצי דקה.
6. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים.
7. מוסיפים את המים הרותחים.
8. ניתן להוסיף 1/2-1 כפית מחוקה כורכום בשביל הצבע, אך גם הגזר יצבע את האורז בכתום.
9. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר במגבת, ומניחים מעל את מכסה הסיר.
10. מבשלים 10 דקות ונמנעים מלפתוח את הסיר.
11. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות.
מגיש: CeliacMom
מקור: CeliacMom
שתף את המתכון