הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז שטוף ומסונן.
3 גזרים קלופים, שטופים ומגוררים בפומפיה
1 בצל חתוך דק
1 שן שום חתוכה קטן (לא חובה)
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
3 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים בקומקום החשמלי.
2. מאדים בצל עד שיזהיב.
3. מוסיפים את השום (לא חובה).
4. מוסיפים את הגזר ומערבבים.
5. מוסיפים את האורז ומערבבים כחצי דקה.
6. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים.
7. מוסיפים את המים הרותחים.
8. ניתן להוסיף 1/2-1 כפית מחוקה כורכום בשביל הצבע, אך גם הגזר יצבע את האורז בכתום.
9. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר במגבת, ומניחים מעל את מכסה הסיר.
10. מבשלים 10 דקות ונמנעים מלפתוח את הסיר.
11. מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור עוד 10 דקות.
מגיש:
מקור: CeliacMom
שתף את המתכון
