חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם זעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ל-2 מנות ניתן כמובן להכפיל כמויות
אורז עם זעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ל-2 מנות ניתן כמובן להכפיל כמויות
הוראות הכנה
מרכיבים
8 חוטי זעפרן
2 כפות שמן
1 כוס אורז בסמטי
¾ כפית מלח,
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
לכוס עם מים רותחים להכניס 8 חוטי זעפרן ולהשאיר 10- 15 דקות .
לחמם 2 כפות שמן בסיר להוסיף כוס אורז בסמטי ולערבב היטב.
להוסיף לסיר 1 כוס מים רותחים ומלח, לערבב ולהוסיף את הזעפרן והמים שבכוס ולערבב.
לכסות את הסיר עם מכסה ולבשל על אש נמוכה עד שהמים
נספגים באורז כ 15- 20 דקות.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון